تصادف مرگبار امروز خودروی ال ۹۰ در اثر سرعت زیاد در ارمغانخانه زنجان منجر به واژگونی خودرو گردید.
رئیس پلیس راه استان زنجان از وقوع یک فقره تصادف مرگبار امروز در ارمغانخانه خبر داد و گفت: این حادثه یک فوتی و یک مصدوم برجای گذاشت.

سرهنگ عظیمی رئیس پلیس راه استان زنجان در ادامه بیان کردند : این حادثه بر اثر واژگونی یک دستگاه خودروی ال ۹۰ رخ داده است.
به گزارش پایگاه خبری تصادف نیوز به نقل از خبر گزاری رکنا، او افزود: پس از تماس شهروندان با پلیس ۱۱۰ ماموران بلافاصله در محل حادثه حضور یافتند.
سرهنگ عظیمی ادامه داد: در بازرسی های انجام شده توسط کارشناسان مشخص شد خودروی ال ۹۰ در اثر سرعت زیاد و عدم توانایی راننده در کنترل خودرو واژگون شده است.
او با اشاره به اینکه این حادثه یک فوتی و یک مصدوم برجای گذاشت، گفت: سرنشین خودرو در مسیر انتقال به بیمارستان جان خود را از دست داده و راننده نیز پس از انجام اقدامات پیش بیمارستانی توسط عوامل اورژانس برای ادامه درمان به بیمارستان آیت الله موسوی زنجان منتقل شده است.
مطالب مرتبط
تصادف مرگبار امروز تهران-ساوه بین کامیون ۱۸ چرخ و سه خودرو سواری دیگر
تصادف ال نود با گاردریل های بزرگراه بابایی در تهران حادثه آفرید