تاریخ : چهارشنبه, ۵ مهر , ۱۴۰۲
51

تصادف در مبارکه هر ۲ سرنشین موتور سیکلت جان خود را از دست دادند

  • کد خبر : 28766
  • ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۵:۵۸
تصادف در مبارکه هر ۲ سرنشین موتور سیکلت جان خود را از دست دادند

۲ سرنشین موتور سیکلت در تصادف رخ به رخ با پراید به علت شدت جراحات وارده در دم فوت کردند.

رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مبارکه گفت: علت این حادثه توسط کارشناسان پلیس راهور در دست بررسی است.

تصادف در مبارکه ۲ کشته برجا گذاشت

تصادف در مبارکه ۲ کشته برجا گذاشت

حادثه تصادف در جاده مبارکه _ مجلسی(از سمت نصیرآباد) بین موتور سیکلت با یک دستگاه پراید که به صورت رخ به رخ  باهم برخورد داشتند  به علت شدت جراحات وارده هر ۲ سرنشین موتور سیکلت در دم فوت کردند.

به گزارش خبرگزاری تصادف نیوز به نقل از خبرگزاری ایرنا در گفت گو با کیومرث مختاری اظهار داشت: امروز یک فقره تصادف منجر به فوت در جاده مبارکه_ مجلسی(از سمت نصیرآباد) به این سازمان اعلام و بلافاصله نیروهای امدادی برای بررسی موضوع به محل حادثه اعزام شدند.

وی ادامه داد: ۲ سرنشین موتور سیکلت در تصادف رخ به رخ با پراید به علت شدت جراحات وارده در دم فوت کردند.

رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مبارکه گفت: علت این حادثه توسط کارشناسان پلیس راهور در دست بررسی است.

وی با اشاره به افزایش تصادفات موتورسیکلت در این شهرستان، رانندگان را به استفاده از کلاه ایمنی و رعایت سرعت مطمئنه توصیه کرد.

شهرستان مبارکه با جمعیت حدود ۱۵۳ هزار نفر، در فاصله نزدیک به ۴۵ کیلومتری جنوب غربی اصفهان واقع شده است.

اخبار مرتبط

سانحه رانندگی جنوب سیستان و بلوچستان ۷ نفر را به کام مرگ کشاند

حادثه در جعفرآباد مغان ۱۰ نفر مصدوم بر جای گذاشت

مقاله اصلی

لینک کوتاه : https://tasadofnews.ir/?p=28766

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

تصادف نیوز