وقوع تصادفات مرگبار طی ۴۸ ساعت گذشته در چهارمحال و بختیاری
به گزارش پایگاه خبری تصادف نیوز به نقل خبرگزاری فارس رئیس پلیسراه چهارمحال و بختیاری سید غلامعلی نوربخش از وقوع تصادفات مرگبار در ۴۸ ساعت گذشته در سطح این استان خبر داد.

از سید غلامعلی نوربخش امروز در گفتوگو با خبر گزاری فارس در شهرکرد گفت: با اعلام مرکز فوریتهای پلیس ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره تصادف مرگبار در محور سامان به پل زمانخان، بلافاصله ماموران پلیس راه به همراه نیروهای امدادی به محل مورد نظر اعزام شدند.
رئیس پلیس راه چهارمحال و بختیاری ادامه داد: ماموران در بررسیهای اولیه مشاهده کردند، یک سواری سمند با یک موتورسیکلت برخورد کرده است.
وی افزود: بر اثر این حادثه، راکب موتورسیکلت مصدوم و توسط نیروهای امدادی به بیمارستان منتقل شد که متاسفانه این جوان ۲۸ ساله به دلیل شدت جراحات و صدمات وارده در بیمارستان فوت کرد.
رئیس پلیس راه استان اظهار داشت: علت وقوع این حادثه، بی دقتی راکب موتورسیکلت به علت حرکت در خلاف جهت توسط کارشناسان اعلام شده است.
واژگونی خودروی وانت پیکان در محور شهرکرد _ بروجن
وی اضافه کرد: در جاده شهرکرد-بروجن، حوالی کارخانه سیمان نیز وقوع واژگونی خودرو به سامانه ۱۱۰ اطلاع داده شد و بلافاصله ماموران پلیس راه به همراه نیروهای امدادی به محل حادثه اعزام شدند.

نوربخش بیان کرد: در بررسی ماموران مشخص شد که در این حادثه یک خودروی وانت پیکان از مسیر خارج و واژگون شده است.
وی تصریح کرد: در این حادثه، متاسفانه راننده ۷۰ ساله خودرو به دلیل شدت جراحات وارده در صحنه تصادف فوت کرد.
رئیس پلیس راه استان با اشاره به اینکه کارشناسان پلیس راه، علت این سانحه را بی احتیاطی راننده و عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه اعلام کرده اند، گفت: از همه شهروندان خواهشمندیم در هنگام رانندگی هوشیاری کامل داشته، با سرعت مطمئنه برانند و با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی ضامن سلامتی خود و دیگران باشند.
مطالب مرتبط
تصادف امروز تهران / برخورد وانت با خاور در بزرگراه شهید چراغی