تاریخ : سه شنبه, ۴ مهر , ۱۴۰۲
64

تصادفات جاده ای : سقوط کامیون به دره در نهاوند ۲ کشته برجا گذاشت

  • کد خبر : 32181
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۹:۳۷
تصادفات جاده ای : سقوط کامیون به دره در نهاوند ۲ کشته برجا گذاشت

تصادفات جاده ای : سقوط کامیون به دره در نهاوند ۲ کشته برجا گذاشت

سرهنگ رضا عزیزی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: عامل بروز این سانحه جاده ای و سقوط خودروی ایسوزو از پرتگاه خواب آلودگی راننده بوده است و جسد متوفیان پس از بریدن قسمت هایی از بدنه خودرو که در این سانحه پرس شده بود، از خودرو خارج شد.

وی اضافه کرد: همدان جزء ۶ استان نخست کشور از نظر واژگونی خودرو بوده که مهمترین علت واژگونی وسیله نقلیه در جاده های اصلی خواب آلودگی راننده و در جاده های فرعی و روستایی تردد با سرعت غیرمجاز است که منجر به حوادث جاده ای می گردد.

بیشتر تصادفات جاده ای همدان از نوع واژگونی است

رییس پلیس راه استان همدان اظهار داشت: ۶۶ درصد سوانح جرحی و فوتی این استان از نوع واژگونی است در حالیکه نرم کشوری این رقم حدود ۴۰ درصد است.

سرهنگ عزیزی بیان کرد: در حالیکه رانندگان پس از هر ۲ ساعت رانندگی باید یک ربع استراحت کنند اما این توصیه همواره مورد توجه قرار نمی گیرد.

وی ابراز امیدواری کرد با ارتقای فرهنگ عبور و مرور و توجه رانندگان به توصیه ها و هشدارهای دلسوزانه پلیس شاهد کاهش آمار متوفیان سوانح جاده ای در استان همدان باشیم.

استان همدان دارای پنج هزار و ۴۰۰ کیلومتر انواع راه است. تصادفات جاده ای از مهم ترین عوامل مرگ و میر در سال های گذشته است.

لینک کوتاه : https://tasadofnews.ir/?p=32181

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 10

تصادف نیوز