تصادفات مرگبار جادهای امروز در استان سمنان یک فوتی و چهار مصدوم داشت
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان از تصادفات مرگبار امروز رانندگی در جادههای استان خبر داد که منجر به فوت یک نفر و مجروحیت چهار سرنشین شد.
به گزارش پایگاه خبری تصادف نیوز به نقل از خبرگزاری ایرنا، مظفر محمدخانی به رسانه ها اظهار داشت: واژگونی پژو ۴۰۵ در کیلومتر ۱۴۷ محور سبزوار به میامی یک فوتی و یک مصدوم داشت.

محمدخانی تصریح کرد: در پی این حادثه مصدوم حادثه توسط اورژانس به مرکز درمانی منتقل شد.
وی در ادامه از واژگونی موتورسیکلت خبر داد و گفت: به گزارش مرکز کنترل و هماهنگی عملیات هلال احمر استان سمنان، بر اثر واژگونی یک موتورسیکلت در کیلومتر ۳۳ محور شاهرود به آزادشهر، راکب مصدوم شد.
محمدخانی خاطرنشان کرد: پایگاه عامل خرقان به این ماموریت اعزام شد که فرد حادثه دیده توسط اورژانس به مرکز درمانی منتقل شد.
وی به حادثه انحراف به راست و برخورد خودرو ۲۰۶ با تپه اشاره کرد و افزود: این حادثه به هلال احمر گزارش شد و در پی آن پایگاه عامل ایوانکی به محل حادثه اعزام شد.
محمدخانی بیان کرد: این حادثه در کیلومتر ۶۱ محور تهران به ایوانکی به وقوع پیوست که در پی آن ۲ مصدوم حادثه به مراکز درمانی منتقل شدند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان گفت: در حادثه، یکی از افراد مصدوم خودرو ۲۰۶ توسط نیروهای هلال احمر رهاسازی شد.
گزارش ایرنا، استان سمنان بیش از هشت هزار و ۶۱۲ کیلومتر بزرگراه، آزادراه و جاده اصلی و فرعی و بیش از یکهزار هزار کیلومتر راه روستایی دارد.
مطالب مرتبط