آمار تصادفات مرگبار عابر پیاده در مشهد با اقدامات ایمن سازی ٥٠ درصد کاهش یافت
تصادف نیوز از کاهش ٥٠ درصدی آمار تصادفات مرگبار عابر پیاده در مشهد که با اقدامات ایمن سازی در این راستا انجام گرفت خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تصادف نیوز به نقل از خبرگزاری ایرنا – معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در سال ۹۸ بیش از ۳۰۴ مورد تصادف با عابر پیاده در این شهر رخ داد که با اقدامات ایمن سازی، این تعداد در سال گذشته به ١٥٤ مورد کاهش یافت.

خلیل الله کاظمی در جلسه علنی شورای شهر مشهد افزود: تاکید مدیریت شهری در این دوره توسعه انسان محور و تاکید بر رفع مشکلات مربوط به تردد با محوریت انسان بوده است.
وی ادامه داد: طی سه سال گذشته با توجه به تاکیدات شورای شهر مشهد و همچنین ضرورت های افزایش ایمنی، سهولت دسترسی و کاهش ترافیک، اجرای زیرگذرها، روگذرها و تقاطع های غیر همسطح در محیط پیرامونی شهر مورد توجه قرار گرفت.
معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد گفت: مساحت پیاده روهای شهر مشهد ۱۵.۵ میلیون مترمربع است که از این میزان ۶.۵ میلیون متر مربع پیاده رو در معابر اصلی شهر قرار دارد و ساماندهی آنها از وظایف شهرداری است.
اقدامات صورت گرفته جهت کاهش تصادفات عابر پیاده
وی افزود: طی سه سال و نیم گذشته بالغ بر یک میلیون متر مربع پیاده روسازی انجام شده در حالی که طی ۱۰ سال گذشته تا سال ۹۶ حدود یک میلیون و ٢٠٠ هزار مترمربع پیاده روسازی انجام شده است.
کاظمی ادامه داد: در حوزه پیاده روسازی، پروژه بزرگ حق تقدم عابر پیاده اجرایی و ۶۷ تقاطع ایمن سازی شد.
وی گفت: در راستای پیاده رو سازی، در هر خیابانی که امکان حذف باند کندرو و امکان حذف محل توقف خودرو وجود داشت، معبر سواره کم و به پیاده رو افزوده شد.
معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد افزود: به دلیل عدم همکاری شهروندان در برخی معابر از جمله خیابانهای راهنمایی و سعدی به خاطر تاثیر اجرای پروژه توسعه پیاده رو بر کسب و کارشان، موفق به انجام این پروژه نشدیم و در تعداد محدودی از خیابان های شهر این اقدام انجام شد.
وی ادامه داد: همچنین طی سه و نیم سال گذشته احداث ٢٥ تقاطع غیرهمسطح مصوب در راستای انسان محوری لغو شد.
روزانه افزون بر یک میلیون دستگاه خودرو در کلانشهر سه و نیم میلیون نفری مشهد رفت و آمد میکنند.
مطالب مرتبط
آمار تصادفات مرگبار در سیستان و بلوچستان ۳۰ مجروح برجا گذاشت