تاریخ : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳
49
معرفی مدل های مختلف خودرو های برقی تسلا از رئدستر تا سایبرتراک

سیر تا پیاز خودروهای برقی تسلا

  • کد خبر : 33870
  • 11 تیر 1401 - 12:34
سیر تا پیاز خودروهای برقی تسلا

به گزارش وبسایت خبری و تحلیلی تصادف نیوز به نقل از خودرو ۴۵، رشد روز افزون خودروهای برقی به دلیل چالش ها و نوسانات قیمت نفت و سوخت فسیلی در کشورهای غربی شاهد هستیم. در این مطلب قصد داریم تا به یکی از مهم ترین خودروسازان این عرصه بپردازیم و خودرهای برقی تسلا را معرفی […]

به گزارش وبسایت خبری و تحلیلی تصادف نیوز به نقل از خودرو ۴۵، رشد روز افزون خودروهای برقی به دلیل چالش ها و نوسانات قیمت نفت و سوخت فسیلی در کشورهای غربی شاهد هستیم. در این مطلب قصد داریم تا به یکی از مهم ترین خودروسازان این عرصه بپردازیم و خودرهای برقی تسلا را معرفی کنیم.

با توجه به محدودیت منابع سوخت طبیعی و مصرف زیاد آن توسط ناوگان حمل‌ونقل شهری، کره زمینی که با پدیده گرمایشی مواجه شده و آسیبی که به محیط زیست در اثر مصرف سوخت طبیعی می‌رسد؛ راهکاری که توسط متخصصین این صنعت ارائه شد، استفاده از خودرو برقی و هیبریدی است که البته با استقبال بالایی مواجه شد.

در میان برندهای خودروساز برقی همچون رنو-نیسان، جک، هیوندای و … شرکت تسلا، پرچم‌دار تولید ماشین‌های برقی شناخته می‌شود که در این متن به بررسی آن می‌پردازیم.

نکته مهم: فراموش نکنید که ماشین‌های برقی متفاوت از ماشین‌های هیبریدی هستند.

تفاوت خودرو برقی (EV) با هیبرید

ماشین‌های EV برخلاف خودروهای هیبریدی که از ترکیب موتور الکتریکی و بنزینی در کنار هم بهره می‌برند، تنها با موتور برقی کار می‌کنند. این نوع از ماشین‌ها، انرژی خود را با استفاده از یک موتور الکتریکی و باتری‌های وابسته به آن تامین می‌کنند؛ باتری‌ها، انرژی لازم برای سیستم محرکه موتور برقی و همچنین تجهیزات دیگر را تامین می‌کنند.

خودروهای برقی دارای قیمت به‌ نسبت پایینی هستند و آسیبی به محیط زیست نمی‌رسانند، همچنین هنگام حرکت با این نوع از ماشین‌ها، شما هیچ سر و صدایی را احساس نخواهید کرد.

ایراد بزرگ خودروهای الکتریکی

عیب بزرگی که در ماشین برقی می‌توان به آن اشاره کرد، وابستگی صد در صد ماشین به باتری است که ظرفیت و چگالی آن با سوخت‌های طبیعی قابل قیاس نیست؛ امید می‌رود که با پیشرفت تکنولوژی این مشکل نیز برطرف شود.

تسلا و موفقیتش در تولید برقی ها

سال ۲۰۰۳ کمپانی تسلا، توسط مارک تارینینگ و ابرهارد (این دو نفر نقش بسیار مهمی در پیشرفت و شناخته‌شدن شرکت داشتند) در آمریکا تاسیس شد؛ نام این کمپانی از دانشمند مشهور، مخترع و مهندس برق «نیکولا تسلا» گرفته شده است.

چهار سال پس از تاسیس، ایلان ماسک که به عنوان یکی از ده شخصیت تأثیرگذار جهان شناخته شده؛ مدیریت این کمپانی بزرگ را برعهده گرفت.

ایلام ماسک و خودرو تسلا برقی


این شرکت با هدف تولید محصولات برقی اسپرت و لوکس وارد دنیای خودروسازی شد و خود را به عنوان اولین تولیدکننده ماشین الکتریکی معرفی کرد. هر‌ چند در حال حاضر تسلا به عنوان متفاوت‌ترین شرکت تولید ماشین، اهداف بزرگ‌تری در سر دارد؛ اما همچنان در تولید خودروهای برقی، حرف اول را می‌زند.

رودستر، اولین خودرو الکتریکی کمپانی تسلا

خودرو تسلا رودستر برقی

سال ۲۰۰۸، رودستر به عنوان اولین ماشین برقی شرکت تسلا تولید و در بازار جهانی عرضه شد. این محصول اسپرت مجهز به یک باتری یون‌ لیتیومی هست که در هر بار شارژ، مسافتی معادل ۳۲۰ کیلومتر را پشتیبانی کند.

رودستر به عنوان یک خودرو برقی و پاک، با شتاب صفر تا صد معادل ۳٫۷ ثانیه توانست به سرعت و شتابی معادل شتاب ماشین‌های اسپرت پر‌مصرف دست یابد.

خودرو تسلا برقی
رودستر

مدل S، سدان برقی تسلا

سدان تسلا S - خودروهای برقی

تسلا پس از تولید محصول اسپرت برقی خود یعنی رودستر تصمیم گرفت که در قدم بعدی یک خودرو سدان خانوادگی الکتریکی تولید کند و در نتیجه مدل S تسلا را طراحی و روانه بازار کرد. این محصول به‌عنوان یک اتومبیل کاربردی، دارای شتاب اولیه‌ بسیار خوبی هست و مسافت ۴۸۰ کیلومتر را با هر بار شارژ طی می‌کند.

خودرو TESLA S

یکی از اهداف بزرگ شرکت، تولید خودرو برقی با قیمت پایین بوده و با عرضه مدل S به این امر دست یافت. قیمت این نسخه، نصف رودستر هست که در نتیجه این کمپانی بزرگ، بار دیگر در دنیا به محبوبیت بیشتری دست یافت.

نکته: جدیدترین نسل مدل تسلا S با نام S P 100D توانسته به عنوان حریفی قدرتمند برای لامبورگینی هوراکان پرفورمانته تبدیل شود.

جدیدترین نسل از محصولات تسلا، مدل ۳ هست که در دسته‌بندی خودروهای سدان قرار دارد و توانایی پیمایش مسافت‌های طولانی‌تر معادل ۸۳۰ کیلومتر را با هر بار شارژ کامل دارد. در این نوع از ماشین‌‌های Tesla، باز هم قیمت به نصف مدل قبلی یعنی مدل S می‌رسد.

تسلا مدل ۳ مجهز به قالپاق‌های آیرودینامیک می‌باشدو قابلیت جدید عدم استفاده از سیستم‌های تهویه هم در آن اضافه شده که مصرف باتری را تا حد زیادی پایین می‌آورد.

نکته مهم و قابل توجه این است که NHTSA (اداره‌ی ملی ایمنی و ترافیک بزرگ‌راه‌های آمریکا)، مدل ۳ را یکی از ایمن‌ترین خودروهای آزمایش شده توسط خود معرفی کرد.

مدل X شاسی بلند لوکس برقی تسلا

TESLA X - ELECTRIC CAR

اولین خودرو شاسی بلند لوکس برقی شرکت Tesla motors، مدل X بود که به امکان مهم «رانندگی خودکار» مجهز هست و از دو موتور در قسمت ابتدا و انتهایی خود بهره می‌برد. تسلا X یک شاسی بلند کشیده است که در فاصله‌های دور، ماشین کم ارتفاعی به نظر می‌رسد.

زمان رسیدن به سرعت ۱۰۰ در جدیدترین نسل از مدل X، تنها ۴.۷ ثانیه است. این مدل توانایی این را دارد که از هر شاسی بلند دیگری، بدون تولید هیچ صدایی پیشی بگیرد و با ماشین‌هایی همچون پورشه و لامبورگینی رقابت کند.

نکته مهم: برای این خودرو یک شارژر دیواری در نظر گرفته شده که در صورت درخواست خریدار عرضه می‌شود.

تسلا مدل Y

تسلا مدل Y را می‌توان نسخه کراس‌اووری نامید که اشتراکات فراوانی با مدل X و مدل ۳ دارد. این کراس‌اوور برقی در حدود ۷۵ درصد با مدل ۳ مشابهست و این تشابهات بیشتر مرتبط با بخش‌های داخلی و قوای محرکه است.

تسلا این خودرو را در حالت استاندارد در ۲ ردیف صندلی به دست خریداران خود می‌رساند اما نسخه ۳ ردیفه (۷ نفره) آن نیز از اوایل سال ۲۰۲۱ برای خریداران تسلا در دسترس است. تسلا مدل Y در چهار پیکربندی مختلف روانه بازار می‌شود.

مدل y

TESLA Y

نسخه استاندارد این خودرو که دیفرانسیل جلو است در کمتر از ۶ ثانیه از سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد. رنج مسافت قابل پیمایش با این خودرو ۳۷۰ کیلومتر به ازای یک بار شارژ است و برچسب قیمتی آن ۳۹ هزار دلار است.

نسخه دیگر این تسلا برقی که از پاییز ۲۰۲۰ برای علاقه‌مندان تسلا در دسترس است می‌تواند در کمتر از ۵.۵ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد و با یکبار شارژ ۴۸۲ کیلومتر را طی می‌کند. این خودرو از برچسب قیمتی ۴۷ هزار دلاری برخوردار است.

نسخه دیگر به سیستم انتقال قدرت تمام چرخ متحرک مجهز است و از دو موتور الکتریکی بهره می‌برد. این نسخه با یکبار شارژ باتری ۴۵۰ کیلومتر مسافت را طی می‌کند و شتاب صفر تا ۱۰۰ آن برابر با ۴.۸ ثانیه است. این تیپ تسلا مدل Y با پرداخت ۵۱ هزار دلار به دست خریداران آن خواهد رسید.

دیگر نسخه مدل Y که با نام پرفورمنس شناخته شده و کارآمدترین نسخه نیز محسوب می‌شود از پاییز امسال در دسترس علاقه‌مندان است. تسلا مدل Y پرفورمنس در کمتر از ۴.۸ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسیده و رنج مسافت قابل پیمایش توسط آن ۴۵۰ کیلومتر است.

این خودرو پنجمین محصول تسلا محسوب می‌شود و تسلا امید دارد که مشابه با مدل ۳ بتواند از بازار فروش خوبی برخوردار شود.

۵ مزیت خودروهای برقی
محافظت از محیط زیست
حذف هزینه سوخت
کاهش بیماری‌های تنفسی
کاهش هزینه‌های نگهداری
امکانات و تجهیزات و صرفه جویی در زمان

سایبر تراک تسلا

سایبر تراک تسلا

سایبر تراک از طراحی مدرن و صدالبته نامتعارفی برخوردار است و همین موضوع نیز سبب شده است که با سیل عظیمی از واکنش‌‌های مختلف مواجه شود. بسیاری از کارشناسان این وانت برقی را ایمن ندانسته و طراحی آن را پر از ایراد توصیف می‌کنند.

تسلا این خودرو برقی را در سه مدل متنوع با قابلیت‌های پیمایش ۴۰۰، ۴۸۰ و ۸۰۰ کیلومتر ارائه کرده است و قیمت پایه این وانت برقی نیز حدودا برابر با ۴۰ هزار دلار است. این سه مدل علاوه‌بر رنج پیمایش متنوع در خصوص شتاب و امکانات و تجهیزات ارائه شده نیز با یکدیگر متفاوت هستند. نخستین سری این خودرو در اواخر سال ۲۰۲۱ به دست خریداران آن خواهد رسید.

گفته می‌شود که سایبر تراک در قوی‌ترین نسخه می‌تواند در کمتر از ۳ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد و امکان حمل ۱.۵ تن بار و کشیدن محموله۶.۵ تنی به واسطه آن میسر است. این نسخه رکورد درگ ۱۰.۸ ثانیه را نیز در کارنامه خود دارد.

مدل پایه این خودرو به واسطه تنها موتور برقی که در اختیار دارد می‌تواند در ۶.۵ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد. این رقم برای مدل دو موتوره برابر با ۴.۵ ثانیه هست. این خودرو همچنین در دو حالت چهارچرخ متحرک و محور عقب عرضه می‌شود. حداکثر سرعت نیز برای مدل‌های مختلف این خودرو متفاوت بوده و رقمی بین ۱۸۰ تا ۲۱۰ کیلومتر بر ساعت هست.

امکاناتی که تسلا برای این وانت برقی در نظر گرفته به صورتیست که می‌تواند بسیاری از وانت‌های محبوب موجود در صنعت خودروسازی را به چالش بکشد. ایلان ماسک اعلام کرده که با عرضه سایبر تراک قصد دارد فورد فورد F-150 را بیازماید. به هر روی باید منتظر ماند و دید که سایبر تراک در عمل چگونه وانتی است و فاصله حرف تا عمل این وسیله نقلیه چقدرست.

لینک کوتاه : https://tasadofnews.ir/?p=33870

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

تصادف نیوز