مسئول مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی از تصادف مرگبار امروز خودرو سواری چری در آزادراه نطنز به کاشان خبر داد، که ۲ کشته و ۳ مصدوم بر جای گذاشت.

به گزارش پایگاه خبری تصادف نیوز به نقل از خبر گزاری رکنا حسن علی صالحیان در مورد این تصادف مرگبار اظهار داشت: امروز بر اثر واژگون شدن خودروی سواری چری در آزاد راه نطنز به کاشان محدوده منطقه ترگل و ورودی شهر بادرود، ۲ نفر از سرنشینان خودرو بر اثر شدت جراحتهای وارده در دم جان باختند.
وی افزود: در این حادثه سه نفر نیز مصدوم شدند که از سوی کارشناسان فوریتهای پزشکی نطنز و امدادگران پایگاه امداد و نجات هلال احمر بادرود طی عملیات درمانی و فوریتی به بیمارستان خاتمالانبیا (ص) نطنز انتقال یافتند.
علت حادثه از سوی کارشناسان پلیس راه بادرود در دست بررسی است.
بخش امامزاده به مرکزیت بادرود با جمعیت ۳۵ هزار نفر از توابع شهرستان ۴۷ هزار نفری نطنز در ۱۳۵ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.
استان اصفهان دارای ۱۱ هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه است که بهدلیل موقعیت خاص آن در مرکز و به عنوان چهار راه ترانزیت بار و مسافر کشور، رتبه اول حمل بار و رتبه سوم حمل مسافر را داراست.
مطالب مرتبط